Het college van burgemeester en schepenen besliste om de parking kerk in de Mortselsesteenweg met onmiddellijke ingang te schrappen uit de blauwe zone. De signalisatie wordt aangepast. De parkeerplaatsen ter hoogte van Boechoutsesteenweg 35 tot 41 en Boechoutsesteenweg 56 tot 64, samen 7 plaatsen worden eveneens uit de blauwe zone geschrapt. De signalisatie wordt aangepast.

In de Mortselsesteenweg worden ter hoogte van nr. 32 twee parkeerplaatsen ingericht als laad- en loszone volgens een beperkt tijdsbestek van één vaste dag per week. Deze dag wordt vastgelegd in onderling overleg met firma RMC, Mortselsesteenweg 21 voor wie deze laad- en loszone bedoeld is. Deze inrichting wordt gerealiseerd in de heraanleg van de Mortselsesteenweg.

Dubbelzijdig fietspad in Mortselsesteenweg
Tussen de Begonialei en de Louis Van Lindenstraat komt er een fietspad langs iedere rijroute en geen dubbelzijdig zoals eerst werd voorgesteld. Door deze nieuwe planning moet er een nieuwe bouwaanvraag worden aangevraagd en dit zal nog enkele weken duren. Het openbaar onderzoek is ondertussen lopende. De winterprik heeft de planning ook achteruit geslagen. Er werden wegomleidingen aangebracht voor fietsers en automobilisten.