Toen een dame dinsdagavond rond 20.45u. terug thuis kwam, merkte ze dat er in haar woning was ingebroken. De inbrekers forceerden een achterdeur en verschaften zich zo toegang tot het pand om het nodige te ontvreemden. Er waren voetsporen zichtbaar in de sneeuw aanwezig. Een politiepatrouille van de zone HEKLA kwam ter plaatse en deed de nodige vaststellingen alsook een bureninterview. De betrokken dame was er danig door aangedaan want zij kreeg reeds meerdere malen bezoek van inbrekers.

Eén buurman had maandagavond rond 18.30u. in de straat een verdachte auto aan hoge snelheid door de besneeuwde straat zien rondrijden en slippen aan de bochten. Deze alerte man noteerde de nummerplaat van de betrokken wagen en belde dit onmiddellijk door naar de politiepost in Hove. Hopelijk is dit een bruikbare tip.

De burgers zijn bij deze verwittigd dat er weer mensen in de straten van Hove rondlopen met minder eerbare bedoelingen.

We raden de Hovenaars aan om als zij verdachte personen en/of situaties in hun straat of buurt vaststellen, hiervan onmiddellijk melding te doen bij de permanentie van de politiezone HEKLA, tel. 03/ 444.00.00, of bij de politiepost Hove, 03 / 444.00.12. (tijdens de kantooruren).