Vandaag hangen de vlaggen aan het Hovese gemeentehuis en in heel de politiezone HEKLA halfstok wegens het overlijden van korpschef Frank Noël van de politiezone HEKLA (Hove, Edegem, Kontich,Lint,Aartselaar).

Frank Noël overleed afgelopen nacht thuis in familiekring op de leeftijd van 53 jaar aan de gevolgen van een slepende ziekte.

Noël was eerst commandant bij de toenmalige Rijkswacht van de brigade Hoboken-Wilrijk. Eind 2001 werd hij beëdigd als eerste korpschef van de toen pas opgerichte politiezone HEKLA.
Zowel eind 2006 als eind 2011 werd zijn mandaat als korpschef telkens met een periode van vijf jaar verlengd.

In zijn jeugd speelde Frank Noël als voetbalbelofte bij Beerschot.

Korpschef Frank Noël achter zijn bureel - Foto HEKLA
Korpschef Frank Noël achter zijn bureel – Foto HEKLA

De redactie van de Gazet van Hove biedt de betrokken familie en de personeelsleden van de politiezone HEKLA haar oprechte deelneming aan bij het overlijden van Frank Noël.

Een rouwregister ligt tot 30 januari 2013 ter beschikking op het hoofdcommissariaat in Edegem, Prins Boudewijnlaan 43a, tussen 08.00 en 19.00 uur.

De korpseer wordt bewezen tijdens de afscheidsplechtigheid in “aula Chrysant”, crematorium gelegen aan de Jules Moretuslei, 2 in 2610 Wilrijk en dit op donderdag 31 januari 2013 om 14.00 uur