Er beweegt wat rond ‘trage wegen’ in ons Hove. Heel wat mensen ontdekten de voorbije maanden bekende en minder bekende wegeltjes en paden. Vrijwilligers gingen op pad om alle trage wegen in onze gemeente in kaart te brengen. Daarna vroeg de gemeente aan organisaties en geïnteresseerden om hun opmerkingen en suggesties te formuleren. Deze bevraging leverde een lijst van voorstellen en ideeën op.

Trage weg tussen de Mechelsesteenweg en Vredestraat
Trage weg tussen de Mechelsesteenweg en Vredestraat

Nu nodigt de gemeente iedereen opnieuw uit om samen met Trage Wegen vzw deze voorstellen te wikken en te wegen. Waar de meningen uiteenlopen, gaan we op zoek naar een compromis. Ook nu is jouw mening van tel, want op basis van deze evaluatieavond werkt Trage Wegen vzw een trage wegenplan uit dat voorgelegd wordt aan het schepencollege. Dat plan zal de basis zijn voor het gemeentelijk beleid in de toekomst.

Laat dus je stem horen en kom naar de evaluatieavond in het Gemeentehuis op donderdag 28 februari om 19.30 uur. Voor meer info over dit project kan je terecht bij de gemeentelijke milieudienst: milieu@hove.be of tel. 03 460 33 26.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *