chi neng qigongOp zaterdag 13 april 2013 organiseert het Chi Neng Instituut België een speciale familiedag met de bedoeling om gezellig met vrienden of in gezinsverband Chi Neng Qigong te leren kennen of het nogmaals samen te beleven. Ook als je alleen bent, ben je natuurlijk van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Deze workshop is zeker ook gericht tot ouders die met hun kind(eren) samen Chi Neng Qigong willen beoefenen. Tijdens de workshop krijgen de kinderen en de ouders zowel samen als apart les. De ouders leren de oefeningen van de cd ‘Chi Neng Qigong voor kinderen’ en hoe ze deze met de kinderen samen kunnen beoefenen. De ouders worden als het ware de trainers van hun kroost.

chi neng qigong3Onder leiding van Agnes Ghesquière en een team van gespecialiseerde kinder Chi Neng Qigong instructors zullen de kinderen vanaf ongeveer 6 jaar spelenderwijs beoefenen wat op de cd staat, aangevuld met creatieve animatie. Ze zullen er na deze workshop naar uitkijken samen met hun ouders thuis te oefenen. Het dagelijks samen oefenen zal de band tussen ouder en kind versterken en de kinderen zullen meer zelfvertrouwen krijgen, rustiger worden en meer gefocust zijn.

Voor adolescenten, studenten en volwassenen is er een gezamenlijk programma voorzien.
Kinderen en ouders leren dus op een leuke en speelse manier Chi Neng Qigong beoefenen. Het is de bedoeling om Chi Neng Qigong achteraf ook samen thuis of met vrienden verder te ‘ontdekken’ en te doen. Het samen doen creëert een bijzondere energie.

13 april 2013 wordt een dag:

  • voor heel het gezin
  • voor jong en oud
  • voor gezonde mensen die gezond willen blijven en meer willen halen uit zichzelf
  • voor mensen met fysieke en mentale klachten die zelf willen werken aan hun genezing

Plaats en tijd
’t Groen Schooltje, Boechoutsesteenweg, 2540 Hove van 10.00 tot 17.00 uur

Wat breng je mee?
Gemakkelijk zittende kledij – matje, kussen of badhanddoek – lunch

Deelnameprijs
Vanaf 6 jaar/studenten: 30 EUR – extra kind 20 EUR
Volwassenen: 60 EUR – extra volwassene 50 EUR
Gezinskaart: 130 EUR
Het Chi Neng Qigong programma, animatie, drank en vieruurtje zijn in de prijs inbegrepen.

Hoe inschrijven?
Vooraf inschrijven is noodzakelijk!!
Reserveren kan per e-mail belgium@chineng.eu met opgave van je contactgegevens, van het aantal personen (volwassenen, kinderen/leeftijd) en het te betalen bedrag.
Laat ons er samen een gezellige dag van maken.

Hun Yuan Ling Tong,
Het Chi Neng Qigong team

Chi Neng Institute Belgium
Herfstlei 15, 2650 Edegem, 03/288 45 08
www.chineng.be