Dag van de Buren is een initiatief dat de inwoners van heel Europa voorstelt om een vriendelijke en gezellige avond met hun buren door te brengen in hun flatgebouw/ huis of in de straat, op de laatste vrijdag van mei.

dvdb

De “Dag van de Buren” is in 2013 aan zijn tiende verjaardag toe! Sinds de Belgische lancering in 2003 in het kader van de Europese Dag van de Buren kent het evenement een groeiend succes: in 2012 verzamelden 500.000 deelnemers in België en 12 miljoen mensen in Europa voor deze unieke afspraak. De Dag van de Buren werkt als basis voor sociale contacten en is dé gelegenheid om de buurtsolidariteit te versterken en je buren te ontmoeten.

Het concept is eenvoudig: op vrijdag 31 mei nodigen de bewoners van een appartementsgebouw of een straat of wijk elkaar uit voor een hapje en een drankje onder buren.

 

Gratis promotiemateriaal

Neem je deel ? Geef dan een seintje aan de cultuurdienst. Deelnemers kunnen bij de cultuurdienst affiches, flyers, ballonnen en deurhangers verkrijgen. Meer info: Ann Goyvaerts, tel. 03 / 460 33 12, e-mail: cultuur@hove.be .