Wil jij nog snel een beetje langer haar tegen de zomervakantie, zodat je op een zwoele zomeravond met je prachtige lokken kan paraderen.

Hier enkele tips om je haar het snelst te laten groeien…

→ Drink water

Water laat alles groeien ! Het is een snelle en natuurlijke methode om je haar sneller te laten groeien en voller te laten worden.

→ Weg met de haardroger

Vermijd de haardroger zoveel mogelijk ! Als je eens een dag zonder de droger kan, doe dit dan ook. De haardroger vertraagt het groeiproces.

Kapsalon Wouw

banaan→ Vitamine B

De juiste voedingsmiddelen eten is heel belangrijk voor de groeisnelheid van je haar. Het heeft vitamine B nodig om sterk en gezond te blijven. Om deze vitamine op peil te houden kan je best bananen of pepers eten.

→ Olie massage

Een hoofdmassage met olie houdt je haar gezond en is nog eens relaxerend ook. En gezond haar groeit nu eenmaal sneller.

schaar→ Meer knippen

Het lijkt misschien een beetje de omgekeerde wereld, maar als je wil dat je haar sneller groeit moet je het vaker knippen. Het houdt je haar gezond en verwijdert gesplitste puntjes.

→ Protëinen

Proteïnen zijn nu eenmaal goed voor je haar. Het bevat belangrijke voedingsmiddelen. Eet daarom genoeg rood vlees, kip, vis, noten en eieren.

→ Eiwitten

Nog een middeltje dat je makkelijk thuis kan toepassen. Met drie eiwitten, masseer in het haar en laat 5 tot 10 minuten inwerken. Eiwit zorg voor voedende vitamienen die het haar sterker en gezonder maken.