De Hovese christen-democraten van CD&V vernieuwden onlangs hun afdelingsbestuur. Oude bekenden en vernieuwde gezichten zijn er terug te vinden. CD&V maakt sedert mensenheugenis geen deel meer uit van het Hovese gemeentebestuur en verzeilde in de oppositie.

Voorzitter Wim Bollaert
Voorzitter Wim Bollaert

Samen met de liberalen van de VLD Hove vormen ze één fractie, zowel in de gemeenteraad als in het OCMW. In de gemeenteraad heeft de VLD geen enkele verkozen mandataris meer en hetzelfde is het geval voor de CD&V in de OCMW-raad. De laatste gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 zorgden in Hove voor een ware politieke aardverschuiving.

Ondervoorzitter  Els Marinus
Ondervoorzitter
Els Marinus

Het nieuwe CD&V-afdelingsbestuur krijgt de zware uitdaging “om de partij terug in Hove op de kaart te zetten en voor vernieuwing te zorgen”. Dit zal niet gemakkelijk zijn.

Secretaris Timothy Bruyndonckx
Secretaris Timothy Bruyndonckx

Wim Bollaert uit de Jan Frans Gellyncklaan werd tot afdelingsvoorzitter verkozen. Men kan hem bereiken op het nr. 0497 / 07 98 50. Els Marinus uit de Nieuwstraat is ondervoorzitter. Timothy Bruyndonckx uit de Molenstraat werd verkozen tot secretaris. Jozefa De Laet uit de Elzenstraat zorgt voor de financiële kant van de werking. De gemeenteraadsleden Luc Vuylsteke de Laps, Jos Peeters, Filip Lecoutre en Els Pauwels versterken het bestuur als bestuurslid. Zij hebben de nodige bestuurservaring opgedaan tijdens voorgaande bestuursperiodes.

Verdere inlichtingen op www.hove.cdenv.be .