Na de twee zeer geslaagde edities van de voorbije jaren, organiseren de gemeentelijke cultuurdienst, het Koninklijk Harmonieorkest Sint-Laureys en Brandtfood voor de derde maal Picknick in het Park en dit op zondag 30 juni, vanaf 11 uur in het gemeentepark.

PickNick in het parkHet grasveld achter het gemeentehuis wordt weer omgetoverd tot een grootse dorpspicknick met een gratis optreden van het Harmonieorkest Sint-Laureys. Onder het groen van de bomen of gezellig in de zon op een picknickdeken of aan een tafel of op zelf meegebrachte stoeltjes, kan groot en klein genieten van het heerlijke picknickbuffet met verse gezonde producten en met oog voor fair trade-produkten waar het kan. Natuurlijk kan je zelf je picknickmand of drankjes meebrengen, maar de opbrengst van de dranken en het buffet gaat naar enkele sociale projecten waar kinderen centraal staan. Op de weide zal een stand zijn waar de projecten worden voorgesteld.

De prijzen voor het buffet zijn zeer democratisch gehouden, dankzij vrijwilligers en inzet van de traiteur. Volwassenen betalen 9 EUR en kinderen tot en met 6 jaar betalen 5 EUR. Zo kan je genieten zonder boodschappen, voorbereidingen, koken of afwas.

Een ideaal moment om samen met de buren, vrienden en familie de start van de zomer te vieren en dit in een leuke sfeer en mooie omgeving, lekker eten en drinken en met het gratis optreden van het harmonieorkest, met een zeer afwisselend programma. Kom mee genieten en steun de sociale projecten met een duidelijke link naar kinderen toe.

Reserveren kan via de cultuurdienst bij Ann Goyvaerts, tel. 03 / 460 33 12 of e-mail : ann.goyvaerts@hove.be  of bij André Voorspoels, tel. 03 / 455 21 18 of op onderstaande webstek : www.harmoniehove.be .