Thuis alleen eten is maar niks. In gezelschap is het veel fijner. Dit kan in het Hovese dienstencentrum “Ten Hove” aan de René Verbeecklaan 3. Op maandag, woensdag en donderdagmiddag bieden ze je er een warme maaltijd aan, bestaande uit drie gangen :

  • soep
  • hoofdgerecht
  • nagerecht

Het water bij het eten is in de prijs begrepen.

OCMW Dienstencentrum Ten HoveHet eten wordt opgediend tussen 12.30u. en 13.00u., maar je bent natuurlijk al vroeger welkom voor een drankje.
Na de maaltijd kan je nog tot 17.00u. in de ontmoetingsruimte blijven om iets te drinken, een praatje te maken of om deel te nemen aan één van de activiteiten van het dienstencentrum.

Elke inwoner van Hove kan gebruik maken van deze dienstverlening.

Een maaltijd kost 8,00 euro. Ebt de mogelijkheid om een beurtenkaart te kopen. Dan betaal je maar 7 euro per maaltijd. Er zijn kaarten van 5 en van 10 beurten.
Je kan je maaltijd of de beurtenkaart contant betalen of met een bankoverschrijving.

Hoe inschrijven ?

Je moet twee dagen op voorhand laten weten dat je komt eten. Dit kan telefonisch op het nummer van het dienstencentrum 03 / 454.08.37.

P1030241

Gratis ophaaldienst

Als je minder-mobiel bent, je niet op eigen kracht naar het dienstencentrum kan komen en je ook niemand hebt om je te brengen, kan je door het dienstencentrum afgehaald worden en ook weer thuis gebracht. Dit moet je wel op voorhand laten weten. Men vraagt dan wel om vanaf 10.30u. klaar te zijn.

Verdere info :

Dienstencentrum “Ten Hove”
René Verbeecklaan, 3
2540  Hove
03 / 454.08.37.