…en trakteer je vrienden op een lekker pakje friet!

Van 1 tot en met 31 oktober organiseert IGEAN samen met Interafval en Valorfrit opnieuw de Grote Inzamelmaand. Dat is hét moment om je gebruikte frituurolie of -vet naar het recyclagepark te brengen. Wie weet kan je daarmee je familie en vrienden gratis een portie friet aanbieden ! Bovendien maak je kans op een gloednieuwe friteuse of een cinematicket.

frituurvet ventjeDe Grote Inzamelmaand wordt natuurlijk georganiseerd om zo veel mogelijk frituuroliën en –vetten te kunnen recycleren en hergebruiken, bijvoorbeeld als milieuvriendelijke biodiesel. Spijtig genoeg verdwijnen veel van die oliën en vetten nog steeds in de gootsteen, het toilet, de tuin, het riool of tussen het restafval. En zo spoken ze rond in ons milieu en berokkenen veel schade: verstopte afvoerbuizen en leidingen, bodem- en watervervuiling,… Breng je gebruikte frituuroliën en -vetten dus altijd naar het recyclagepark !

O.K., jij spant je wellicht al in om afval te voorkomen, te sorteren en te hergebruiken. Wel, daarbij mag je altijd rekenen op IGEAN. IGEAN helpt je met informatie, tips en voorbeelden met als doel met z’n allen ervoor te zorgen dat de afvalberg kleiner wordt. Daar plukt iedereen de vruchten van: jij, je gezin, je buren, je vrienden en de hele planeet !

Win !

Tijdens de Grote Inzamelmaand krijg je op het recyclageparkpark één tombolabiljet per liter gebruikte frituurolie of -vet die je juist inlevert. Hoe meer je dus binnenbrengt, hoe meer winstkansen. Per bezoek aan het containerpark krijg je maximum acht tombolabiljetten. Op het tombolabiljet staat een unieke code. Geef die in op www.inzamelmaand.be en je weet meteen of je een cinematicket wint. Niet gewonnen ? Geen nood, je maakt later nog altijd kans op een friteuse of een waardebon voor een mobiele frituur. Die laat je aan huis komen en dan kan je je vrienden, familie en kennissen verwennen met heerlijke frietjes.

Het volledig wedstrijdreglement en meer info over de inzamelmaand vind je op www.inzamelmaand.be