De optiekzaak Ineke aan de Kapelstraat 22 in Hove heeft er sedert juni een extra dienstverlening bij.

Pro-Audio is elke donderdag voormiddag aanwezig bij Optiek Ineke in Hove. Iedereen met twijfels en/of vragen over zijn of haar gehoor is er steeds welkom. Mensen met vragen worden er opgevangen door de dynamische Kathy Vandewalle. Zij studeerde logopedie (3 jaar) en audiologie (2 jaar) aan de Lessius-hogeschool in Antwerpen en werkte eerst twee jaar in een gehoorcentrum. Vandaag baat zij in Wilrijk het hoorcentrum Pro-Audio uit (Jules Moretuslei 270 Wilrijk). Zij levert hier in Hove dezelfde service als in Wilrijk. Indien nodig komt Kathy ook op huisbezoek.

oorapparaat“Mijn gehoorcentrum is atypisch en is vanuit de klant zelf ontstaan. Ik geef gratis gehoortests en professionele en onafhankelijke hulp over het gehoor, de verschillende merken en soorten hoortoestellen. Pro-Audio maakt als een van de eerste hoorcentra gebruik van de FreeFit: uw persoonlijk gehoorverlies en uw gehoorgang wordt hierdoor duidelijk opgemeten, waardoor uw hoortoestellen perfect op uw gehoor afgesteld worden. Er is een vrijblijvende en vergelijkende proef. De toestelletjes zijn op maat gemaakt om te zwemmen, slapen, studeren, muziek besluisteren, oordoppen gebruiken, hulpmiddelen voor televisie, telefoon, enz…”.

Hove heeft geen gehoorcentrum, Boechout en Vremde ook niet. Kathy is van plan met haar zaak uit te breiden om zo nog meer mensen te kunnen helpen.

Kathy Vandewalle
Kathy Vandewalle

“Iedereen kan bij mij terecht over vragen en problemen rond gehoor. Zowel kinderen als volwassenen. De vragen kunnen gaan over apparaten, hoorbescherming, onderhoud, de batterijen, zwemdopjes. Oorsuizingen en overgevoeligheid van geluid zijn vandaag een ernstig problem. Zeker vanaf 60 jaar heeft meer dan 30% van de bevlking ermee te maken. Ik ben ook logopediste. Indien nodig kunnen we hier een cursus liplezen geven via de vzw ‘Onder ons’, als er interesse is natuurlijk. Ik kan hulpmiddelen aanreiken voor telefoon en TV. Er bestaan ook alarmsystemen met flikkerlichtjes. We werken altijd met een proefperiode van 1,5 tot 2 maanden. Hoorapparaten worden gemeten op de gehoorgang. Men krijgt vijf jaar waarborg bij de aankoop van gehoorapparaten. Er is ook vijf jaar recht op tussenkomst van de ziekenkas. Ik werk altijd op afspraak, dan moet men niet te lang wachten. In Wilrijk houd ik ook laatavondafspraken, indien nodig tijdens het weekeinde” aldus Kathy.

 

PRO-AUDIO bij OPTIEK INEKE

Iedere donderdag van 9.30u. tot 12.30u.
Iedereen met twijfels en/of vragen over zijn of haar gehoor is steeds welkom !
Pro-Audio zal hier dezelfde service en kwaliteit leveren bij Optiek Ineke. Kom langs of maak alvast een afspraak: bij Pro-Audio (0474 / 27 69 77) als bij Optiek Ineke (03 / 455 98 90).

Kathy en Ineke→ PRO-AUDIO
Jules Moretuslei, 270 in 2610 Wilrijk
Steeds op afspraak : 0474 / 27.69.77.
info@pro-audio.be
www.pro-audio.be

→ OPTIEK INEKE
Kapelstraat, 22 in 2540 Hove
03 / 455.98.90.
Ma – vr : 9.30u. – 12.30u. en 14.00u. tot 18.30u.;
zat. 9.30u. -17.00u.
info@optiekineke.be
www.optiekineke.be