20-jaar-natuurpunt-Land-vanNatuurpunt Land van Reyen viert haar 20ste verjaardag met een filmvertoning in Mortsel van de prachtige film over inheemse natuur in de lage landen…

De Nieuwe Wildernis
22 november 2013 om 20 uur,
Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig Kruisstraat 2 • Mortsel

De Nieuwe Wildernis is een adembenemend natuurspektakel, een film voor het hele gezin.

De film gunt je een unieke blik op de wondermooie natuur van bij ons. De hoofdrolspelers zijn geen acteurs, maar dieren: extraverte konikpaarden, oogverblindende ijsvogels en een jong vossengezin.
Je volgt hen door de vier seizoenen terwijl ze aangrijpende, vertederende, maar vaak ook humoristische momenten beleven.

Iedereen welkom!
Een absolute aanrader, ook voor kinderen.
Snel inschrijven is de boodschap!

INFO bert.andries@skynet.be
www.landvanreyen.eu

Kaarten:

  • Voorverkoop door overschrijving voor 15 november op BE94 0001 0025 0914, leden graag lidnummer vermelden) 4 euro pp voor leden van Natuurpunt Land van Reyen en hun gezin, 6 euro voor niet leden (De plaatsen zijn niet genummerd, er worden geen tickets opgestuurd, uw inschrijving door overschrijving volstaat om toegang te krijgen.)
  • Aan de kassa de avond zelf (indien er nog plaatsen zijn): 8 euro voor iedereen

De film al gezien? Laat hieronder je reactie achter.

1 reactie

  1. Gisteren de film bekeken in Antwerpen. Schitterende film, mooie beelden. Ik had gehoop dat ze ook in Vlaanderen zouden filmen, maar ik heb een vermoeden dat het enkel in Nederland opgenomen werd. Een film die je zeker met je (klein)kinderen kunt gaan bekijken. De Nieuwe Wildernis past zeker naast de docu’s van bbc of ngc.
    Rudy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *