De Hovese Jeuddienst organiseert op zaterdag 26 oktober e.k. van 15.30u. tot 16.30u een kindervoorstelling van ‘Rock ’n Roll in Koningsland’. Deze activiteit is gericht op kinderen van 3 tot 10 jaar.

Rock 'n Roll in KoningslandMeespeeltheater Jeuk brengt een ontroerend stuk voor kinderen van 3 tot 10 jaar, gespeeld door drie acteurs in een middeleeuws kader.

Koning Prikkeldraad uit Triepegem wil een groot feest organiseren voor alle kinderen uit het dorp. Cis De Nar heeft een mooi openingslied geschreven en de koning wil het brengen voor alle kinderen van het dorp. Maar help! Wat gebeurt er ? Wanneer de koning wil beginnen zingen blijft het stil. De koning is zijn stem kwijt ! Prikkeldraad is erg geprikkeld en het feest dreigt niet door te gaan…

Zaterdag 26 oktober, van 15.30 tot 16.30 uur. De deuren openen om 15 uur. Indien er veel inschrijvingen zijn is een tweede voorstelling mogelijk. Locatie: J.O.C. (Jeugd Ontmoetings Centrum), P. van Ostaijenlaan, 6 in Hove. Reserveren verplicht vanaf maandag 7 oktober tot en met woensdag 23 oktober bij de jeugddienst tijdens de openingsuren of via e-mail: jeugddienst@hove.be.