Laat op 25 november gratis de voor jou meest voordelige formule uitzoeken. Je zal het zelf al gemerkt hebben : de maandelijkse rekening voor telefonie, televisie en internet neemt een flinke hap uit je budget. De moeite dus om te bekijken of er niet een goedkopere formule voor jou bestaat. Maar die vergelijking is niet makkelijk. De verschillende firma’s bieden allemaal eigen pakketten aan die moeilijk te vergelijken zijn.

telenet basebelgacom-proximus

De Federale Overheidsdienst (FOD) Economie en het OCMW kunnen je hierbij helpen. Op 25 november 2013 kan je van 15 uur tot 20 uur in het OCMW-huis (Esdoorn, 4A in Hove) gratis terecht bij een medewerker van de FOD Economie. Die zal samen met jou bekijken welke voor jouw specifieke situatie de meest voordelige aanbieding telefonie, internet en digitale televisie is.

durf vergelijkenJe krijgt dan ook de info over hoe je eventueel kan overstappen naar een andere leverancier. Je hoeft niet op voorhand in te schrijven. Neem wel een recente factuur mee van je telefonie (vast/gsm), internet en tv.

Wie niet tot bij het OCMW geraakt, kan zelf een simulatie maken op www.bestetarief.be .

Meer info bij de sociale dienst van het OCMW Hove, tel. 03 / 460 10 80 of e-post : socialedienst@ocmwhove.be of op onderstaande webstekken:
www.sociaalhuishove.be
http://economie.fgov.be
www.bestetarief.be .