Hinder door wegeniswerken in Hove

Parklaan tussen Beukenlaan en spoorwegbrug afgesloten voor alle verkeer

Er is een ernstige verzakking ter hoogte van een rioleringsput in de Parklaan, tussen Beukenlaan en Donderbrug. Dit deel van de straat werd op donderdag 14 november met onmiddellijke ingang afgesloten voor alle verkeer. De werken duren tot 22 november.

put Donderbrug 3 Beukenlaan MVL afgesloten

Omleidingen :

  • Verkeer komende van de Mechelsesteenweg: bewoners Beekhoekstraat kunnen hun woning bereiken. Weg is afgesloten net voor de Donderbrug. Doorgaand verkeer via Jan Frans Gellyncklaan, rondpunt naar Leon Dumortierstraat en verder via Geelhandlaan.
  • Verkeer komende van centrum Hove : bewoners van de Beukenlaan kunnen hun woning bereiken. Opgelet : kruispunt Beukenlaan/Magdalena Vermeeschlaan onderbroken in teken van de wegenwerken in deze straat. Geen doorgaand verkeer mogelijk ! Doorgaand verkeer richting Mechelsesteenweg gaat via Leon Dumortierstraat, rondpunt en verder Jan Frans Gellyncklaan, doorgaand verkeer richting Lint gaat via Paul van Ostaijenlaan en Diepestraat naar Lintsesteenweg. Opgelet : doorgaand verkeer via Fazantenlaan is onmogelijk gezien de werken in de Magdalena Vermeeschlaan.

 

Werken Magdalena Vermeeschlaan hervat

water in wadiOp woensdag 13 november zijn de werken in de M. Vermeeschlaan opnieuw gestart. Op donderdag 14 november maakte aannemer DCA de fundering in de zone tussen de Beukenlaan en Den Blomaert. Hierdoor zal er vanaf donderdag 14 november geen doorgaand verkeer mogelijk zijn op het kruispunt Beukenlaan – Magdalena Vermeeschlaan en dit tot eind november, wanneer de onderlaag asfalt wordt geplaatst. Om de ontsluiting te verzekeren wordt de verbinding tussen Kleinmijlveld (gemeente Lint) en Diependaele tijdelijk verhard. Er zijn omleidingen aangeduid. Als de werken volgens planning verlopen wordt op vrijdag 29 november het kruispunt met de Beukenlaan opnieuw opengesteld voor plaatselijk verkeer, tegelijkertijd wordt de verbinding tussen Kleinmijlveld en Diependaele verwijderd.

aquafinMet vragen over de uitvoering van dit project kan je alle werkdagen tussen 8.00 en 19.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 / 450 45 45 of via e-mail : contact@aquafin.be. Bij de gemeente Hove kan je terecht bij mevrouw Marleen Haertjes, coördinator uitvoerende diensten op het nummer 0492 / 97 90 82 of bij de bewonersafgevaardigde Katia Devriendt (gemeenteraadslid Ph7) op het nummer 0475 / 30 82 12. Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend terecht op het gratisnoodnummer 0800 / 16 603.