4 Reacties

 1. Dirk uit Hove op |

  Een heli-haven in je achtertuin, verschrikkelijk. Ik hoor bij de gelukkige die een woning heeft in Knokke en daar hebben ze ver buiten het centrum zo’n Heli-haven (’t Walletje aan de N49). Ook al is Knokke-centrum in principe een no-fly zone je hoort ze toch veel over vliegen, ook ’s nachts. Helicopters hoor je trouwens al van ver afkomen met hun gedreun.
  Als op elke strook groen (met links ervan Hove en rechts Lint) een aanvliegroute mag komen, dan zijn we vertrokken. Hopelijk kan Lint én Hove deze vergunning tegenhouden. Maar lobbywerk van hogerhand zal dit weeral in de kiem smoren.

 2. De Weerdt op |

  Weer een voorbeeld van één of enkele personen die grof geld willen verdienen letterlijk boven de hoofden van de buurtbewoners die er jaren lang alle lasten van moeten dragen! Onbegrijpelijk hoe dit kan, vooral als er vlak bij een luchthaven in Deurne is waar men alle moeite van de wereld moet doen om die te blijven verantwoorden ????????

 3. De Weerdt op |

  Wie overlast voor buren veroorzaakt wordt bestraft met een GAS boete.
  Stel voor om in de vergunningsvoorwaarden op te nemen dat de exploitant van de helihaven elk jaar 250,00 euro per gezin betaalt in de gemeenten Lint, Hove en Kontich-Kazerne.!

 4. Luc Van Aelst op |

  Niet enkel de mensen gaan er last van hebben. Bijvoorbeeld honden horen +10x beter dan een mens. Ze zijn erg gevoelig voor de luchtdruk van de rotor. En wat met andere wilde dieren die in het gebied wonen, zowel aan de kant van Lint/Hove als de andere kant in Kontich wat natuurgebied is. Dit kan nooit gezond zijn.
  Er was al overlast (auto’s) als er opnames waren bij Alfacam, daarvoor met vrachtwagens van Sobimi. Nu de rust in de streek weer terugkeerde, krijgen we dit.
  Bedankt Gazet van Hove om dit alles in de kijker te zetten.

Laat een reactie achter