Als alle pakjes onder de kerstboom verdwenen zijn is het tijd voor de jaarlijkse kerstboomverbranding en nieuwjaarsreceptie in het gemeentepark achter het gemeentehuis.  Op 11 januari tussen 18 en 19 uur biedt het gemeentebestuur je een gratis glaasje Glühwein of chocomelk aan. Dankzij de Scouts van Hove, JAanimo en de jeugddienst word je op je wenken bediend met allerlei hapjes, drankjes en de mogelijkheid om naar de sterren te kijken. Dit tot 23 uur!

KerstboomverbrandingOphaalpunten kerstbomen
Kerstbomen kan je op de verschillende verzamelpunten achterlaten. Ze worden opgehaald in functie van de kerstboomverbranding. Je kan natuurlijk de avond zelf je kerstboom ook nog meebrengen! Ophaalpunten: Hoverheide, Bloemenplein, Statieplein (parking), Oudstrijdersstraat, Sint-Laureysplein, Lintsesteenweg (parking Hove Sport), Sterrenregen, L. Dumortierstraat (begraafplaats), J. Mattheessensstraat, P. van Ostaijenlaan (parking sporthal), Nieuwstraat, Leeuwerikenlaan, Zilverschoon, Diependaele,  Beekhoekstraat. Of meebrengen naar de kerstboomverbranding.

 

Gratis kindervoorstelling ‘Later als ik groot ben’ (4-12 jaar)

Net voor de kerstboomverbranding  zijn alle kinderen van 4 tot 12 jaar welkom op een superleuke theatervoorstelling. Wat wil jij later worden? Een kikker, een ridder of een mooie prinses? Jo droomt ervan om voetballer te worden, maar eerst moet hij de zolder opruimen. Daar ontdekt hij de oude spullen van opa en werkt hij aan een nieuwe droom. Een hele leuke voorstelling met enkele spectaculaire goocheltrucs, veel interactie, enkele echte dieren en heel veel humor!

Deze voorstelling is gratis en wordt op zaterdag 11 januari opgevoerd door Jo de Rijck kindertheater voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Locatie: JOC, P. van Ostaijenlaan. Openen van de deuren om 16.45 uur, start voorstelling om 17 uur. Duur: 45 minuten. Kinderen die naar de voorstelling komen krijgen een bonnetje voor een gratis pannenkoek (te verkrijgen bij de kerstboomverbranding)! Reserveren verplicht vóór vrijdag 10 januari, bij voorkeur via e-mail: jeugddienst@hove.be, vanaf maandag 6 januari ook via tel. 03 454 38 97.