Ken je helemaal niks van computers, maar wil je er toch wel mee leren werken? Al was het alleen maar om met je kleinkinderen mee te kunnen en te begrijpen waarmee zij allemaal bezig zijn? In het dienstencentrum “Ten Hove”, Rene Verbeecklaan 5 Hove, worden cursussen gegeven op een laag niveau en aan een traag tempo, zowel voor het gewone computergebruik als voor internet en e-mail.

Op een heel eenvoudige manier en onder begeleiding van mensen met veel geduld leer je je eerste stappen te zetten in de computerwereld. Als je nog helemaal niks van computer kent, is het best dat je eerst de reeks ‘Eerste stappen’ volgt. Nadien kan je instappen in de reeks internet en e-mail. Elke reeks telt vijf lesmomenten van 2,5 uur en vijf oefenmomenten van 2 uur. Het is heel belangrijk dat je ook aanwezig bent tijdens de oefenmomenten. Dan kan je immers onder begeleiding inoefenen wat je enkele dagen daarvoor hebt geleerd. Een reeks kost 25 EUR. Als de kostprijs voor jou een probleem is kan je zeker contact opnemen met de centrumleider. Zij zal jouw vraag in alle discretie behandelen en samen met jou een oplossing zoeken.

Op 13 en 17 januari starten twee nieuwe reeksen ‘Eerste stappen’, op 17 en 21 februari starten de reeksen ‘Internet en e-mail’. Geïnteresseerd? De plaatsen zijn beperkt, wees er dus vlug bij en informeer in het dienstencentrum (tel. 03 / 454 08 37) of er nog een plaatsje vrij is.