Britt Geerts is een dynamische jonge dame die bezeten is door toerisme en reizen. Ze volgde reeds van in de middelbare school de studierichting toerisme en rolde als vanzelfsprekend beroepsmatig in de toeristische sector. Ze werkte eerst bij reisagent Paul De Feyter in Hoboken en nadien bij Spillemaeckers in Edegem. Sedert 6 jaar is ze als zelfstandige reisagente actief voor de firma Travel Experts. Ze houdt kantoor in de KIA garage “Astrid” aan de Ooststatiestraat 166 in Kontich.

 Britt-GeertsVroeger gingen we veel op vakantie met onze ouders, naar vele bestemmingen. Ik houd van andere culturen, mensen, landen, het culinaire, het nieuwe. Mensen doen dit graag en zullen dit steeds blijven doen. Het is een leuke sector. Ik heb een groot aanbod van grote touroperators vanuit Nederland en Duitsland die veel met lokale agenten ter plaatse werken. Het zijn dus de lokale agenten die apart de hotels boeken en niet de hotels uit de brochure. Mijn specialiteiten zijn de Verenigde Staten van Amerika, specifiek West-Amerika, Europa en Dubai. Hotels op maat met huurwagens, enz …” aldus een enthousiaste Britt.

 

Reisconsulent komt bij U thuis

travel experts“Vandaag liggen Griekenland, Kreta, Spanje en de Canarische eilanden erg in de markt bij de Vlaamse toeristen. De eerste wegens de ‘koopjes’ die je er kan doen en ook door de politieke instabiliteit in een groot deel van Noord-Afrika. Als agenten van Travel Experts breken wij met de traditie dat de klant naar een kantoor moet komen en er een reis boeken uit een brochure. Wij komen bij de klant aan huis, wanneer en waar hij wil, 7/7 en 24/24. Wij hebben altijd toegang tot alle reisprogramma’s en bestemmingen, ook buiten de kantooruren. Wij onderscheiden ons van de anderen in niet-alledaagse reizen. Wij bieden maatwerk aan voor iedere klant afzonderlijk en voor ieders beurs. We spelen kort op de bal” aldus Britt Geerts die binnenkort in Kontich een reisbeurs organiseert. Alvast de moeite waard om in uw agenda te noteren.

UITNODIGING TRAVELSHOW

Golfvakanties – familievakanties – cruises

Beste reislustige klanten,

Als Travel Experts presenteer ik U graag mijn jaarlijkse travelshow met een filmvoorstelling boordevol reisplezier en ik wil U hierbij graag uitnodigen om de volgende bestemmingen beter te leren kennen :

GRAN CANARIA – THAILAND – CORSICA – KRETA & SANTORINI
Presentatie door Johan Van Helvert i.s.m. Jetair

Wanneer? Woensdag 12 februari 2014
Waar? de feestzaal van café “in de Fortuin”, Gemeenteplein 4 in 2550 Kontich

De filmvoorstelling begint om 19.30u., deuren open vanaf 19u. met een gratis drankje per persoon.
Inschrijven vóór 7 februari per mail of telefoon

BRITT GEERTS, Persoonlijke reisconsulente
7/7 bereikbaar
0477 / 28.44.46
Britt.g@travel-experts.be
www.travel-experts.be/zoeken/britt-geerts