Vanaf maandag 10 februari wordt er gewerkt in de Parklaan. Het fietspad wordt er door de gemeentelijke wegendienst vernieuwd. Vermoedelijke duur van de werken : een zestal weken, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het fietspad wordt volledig vernieuwd
Er worden een aantal maatregelen getroffen om de veiligheid voor bewoners en voorbijgangers te waarborgen en een vlotte voortgang van de werken mogelijk te maken. Tijdens de werkuren (elke werkdag van 7.30 tot 16.00 uur) geldt eenrichtingsverkeer van Geelhandlaan richting Beekhoekstraat. Het verkeer in de andere richting wordt omgeleid via de Elzenstraat en de Berkenlaan. De weghelft naast het fietspad wordt voorbehouden voor werfverkeer. Parkeren aan de overzijde van de straat is tijdens de werkuren verboden.

Fietsers kunnen omrijden via de Elzenstraat en Berkenlaan of door het park langs de parkweg Lintsevoetweg die aansluit op de Parklaan ter hoogte van de bocht bij de Beukenlaan. Deze omleiding geldt voor de volledige periode, ook tijdens het weekend.

De wegenwerken in de Magdalena Vermeeschlaan zijn nog niet beëindigd. Tot het einde van de werken wordt geen doorgaand verkeer in deze straat toegelaten.

In de Fazantenlaan is terug veilig fietsverkeer mogelijk. Daar wordt nog aan één kant van de straat gewerkt, aan de andere kant is een zone voor voetgangers en fietsers afgebakend

Verdere info bij Davy Verbeeck, communicatieambtenaar gemeente Hove, tel. 03 / 460 33 11.