In oktober e.k. vindt voor de eenenveertigste keer het Hovese seniorenfeest plaats. De viering wordt in een nieuw jasje gestoken.

 

Al jaren richt het Hovese gemeentebestuur speciaal voor alle 60-plussers van de gemeente een feest in, dit jaar in oktober al voor de eenenveertigste keer. Hoog tijd, vonden de mensen van de Ouderenadviesraad, om het eens over een heel andere boeg te gooien.

Zo wordt de sporthal ingeruild voor de feestzaal in Regina Pacis en krijgen de aanwezigen een lekker dessertbordje in plaats van de sandwiches. Ook het optreden zal van een heel andere aard zijn dan in het verleden.

Een persoonlijke uitnodiging krijg je niet meer : je wordt via infoHove (en de gemeentelijke website www.hove.be) op de hoogte gebracht. Hou de uitgave van september goed in de gaten, want daarin zal je kunnen lezen wat je precies moet doen om er op 28 oktober 2014 – herfstvakantie voor de scholen – bij te zijn en wat er op het programma zal staan, want dat houdt de Ouderenaviesraad nu nog even stil…