Affiche Picknick 2014 met kader

Kom mee genieten van de Picknick in het Hovese gemeentepark en steun enkele sociale projecten in het Zuiden.

De formule is getest en goed bevonden. Daarom organiseren de gemeentelijke Cultuurdienst, het Koninklijk Harmonieorkest Sint-Laureys en Brandtfood opnieuw ‘Picknick in het Park’ op zondag 22 juni, vanaf 11 uur in het gemeentepark achter het gemeentehuis aan de Geelhandlaan 1 in Hove.

SONY DSCHet grasveld achter het gemeentehuis wordt weer omgetoverd tot een grootse dorpspicknick met een gratis optreden van het harmonieorkest Sint-Laureys. Onder het lover van de bomen, gezellig in de zon, op een picknickdeken, op zelf meegebrachte stoeltjes, kan groot en klein genieten van een heerlijk picknickbuffet met originele gerechten op basis van “fairtrade” producten. Natuurlijk kan je zelf je picknickmand of drankjes meebrengen, maar de opbrengst van de dranken en het buffet gaat naar enkele sociale projecten waar kinderen altijd centraal staan. Op de weide worden de projecten voorgesteld.

SONY DSCDe prijzen voor het buffet zijn zeer democratisch gehouden. Volwassenen betalen 9 EUR en kinderen tot en met 6 jaar 5 EUR. Hiervoor kan je genieten zonder boodschappen, voorbereidingen, koken en … zonder afwas. Een ideaal moment om samen met de buren, vrienden en familie het einde van de examens en proefwerken en de start van de zomer te vieren en dit in een leuke sfeer en mooie omgeving. Kom mee genieten en steun de sociale projecten van Hovenaars in het Zuiden.

Reserveer snel bij de cultuurdienst bij Ann Goyvaerts via e-mail : cultuur@hove.be of tel. 03 / 460 33 12, bij het harmonieorkest (André Voorspoels), tel. 03 / 455 21 18 of via onderstaande website www.harmoniehove.be .

Meer info tel. 03 / 460 33 12.