Baravan in Vredewijk

De Werkgroep Vredewijk organiseert op dinsdag 5 augustus eerstkomende tussen 19.00u. en 23.00u. een wijksamenkomst in de Hugo Verrieststraat. Op elke Baravan is iedereen welkom voor een gezellige babbel en een drankje. “Baravan” is de samenvoeging van de woorden ‘bar’ en ‘caravan’. Verdere inlichtingen op www.vredewijk.be .

 

Gratis rondleiding in Volkssterrenwacht Urania voor inwoners van Hove

UraniaOp dinsdagavond 5 augustus organiseert Volkssterrenwacht Urania een gratis rondleiding door hun sterrenwacht voor inwoners van Hove. Het programma duurt 2 uur en start om 20.00 uur met rondleiding door de volkssterrenwacht, een film over de planeten en een bezoek aan de mini-expo over meteorietstenen. Als afsluiter breng je een bezoek aan de waarnemingstoren. Je krijgt de mogelijkheid om bij helder weer waar te nemen door de computergestuurde 40 centimeter krachtige sterrenkijker. Interesse ? Stuur dan snel een mail naar info@urania.be, met vermelding van je naam en het aantal deelnemende personen.

 

Volksdansen in Hove

Volkskunstgroep Tijl en Nele organiseert op dinsdag 5 augustus van 19.30u. tot 21.30u. een volksdansoefenstonde in Dienstencentrum “Ten Hove” aan de René Verbeecklaan 3 in Hove. Geïnteresseerden zijn van harte welkome. Verdere info bij Geert Buys, tel. 0476 / 22.72.63.

 

Tapas en fruitige cocktails maken voor jongeren in Hove

De Hovese Jeugddienst organiseert op donderdag 7 augustus van 14 tot 16.00u. een praktische les tapas en fruitige cocktails samenstellen voor jongeren van 13 tot 15 jaar. Het geheel gaat door in het Jeugd Ontmoetings Centrum aan de Paul van Ostaijenlaan 6 in Hove. Deelnameprijs 5 euro per inschrijving.

Een zomerse namiddag of een feestje met vrienden opvrolijken kan met een kleine snack of versnapering en een fris drankje. Met eenvoudige ingrediënten maken creëren we de lekkerste tapas en frisse alcoholvrije cocktails waar je nog uren van zal nagenieten !

Verdere info : tel. 03 454 38 97, e-mail : jeugddienst@hove.be .