De Hovese gemeentelijke Ouderenadviesraad organiseert een aantal lessen rond de moderne communicatietechnieken Facebook en Twitter.

fb1Facebook is een gratis sociale netwerksite om online contact te maken of onderhouden met anderen. Gebruikers kunnen er een persoonlijk profiel samenstellen en informatie en interesses delen op de zogeheten “Tijdlijn”.

twitter-logoTwitter is een gratis internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociale netwerksite waarbij mensen op elkaars teksten kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.

Op donderdag 11 september 2014 organiseert men een initiatie Facebook en een week later op donderdag 18 september word je ingewijd in de wereld van Twitter.

De lessen starten steeds om 13.30u. in het dienstencentrum “Ten Hove” aan de René Verbeecklaan 3 in Hove. De deelnameprijs bedraagt 10 euro voor twee lessen. Inschrijven kan tot uiterlijk 29 augustus in het Dienstencentrum, tel. 03 / 454.08.37. of via e-post : dienstencentrum@ocmwhove.be . Deze lessenreeks loopt in samenwerking met Vormingplus.