Op dinsdag 28 oktober vindt al voor de eenenveertigste (41) keer het jaarlijkse Seniorenfeest van Hove plaats.

Regina Pacis bord
de Hovese senioren gaan terug naar school …

De Ouderenadviesraad Hove gooit het over een heel andere boeg dit jaar. Zo wordt de sporthal ingeruild voor de feestzaal in Regina Pacis en mag je je verheugen op een lekker dessertbordje in plaats van aan de aloude sandwiches. Je mag dit jaar ook een heus dansorkest van Johan Van Mechelen and Friends verwachten. Smeer je beentjes in en doe je dansschoenen aan !

Een persoonlijke uitnodiging krijg je niet meer. Inschrijven voor het feest doe je in het dienstencentrum. Na betaling van 5 EUR zal men je daar een toegangsticket meegeven. Dat moet je de dag van het feest zeker meebrengen ! Het aantal plaatsen in de feestzaal is beperkt tot 250. Wacht dus niet te lang om een toegangsticket aan te schaffen.

Alles nog eens op een rijtje : dinsdag 28 oktober, om 14.00 uur (deuren open om 13.00 uur) in de feestzaal van Regina Pacis, Boechoutsesteenweg 87 in Hove. Kostprijs : 5 EUR. Inschrijven verplicht vóór 20 oktober in Dienstencentrum “Ten Hove”, René Verbeecklaan 3 in Hove. Je inschrijving is definitief na betaling van de inkomprijs. Meer informatie ? Bel gerust naar tel. 03 / 454 08 37 of mail naar gv@ocmwhove.be of svh@ocmwhove.be.