Ook dit jaar, en nu al voor de 21ste keer pakt Natuurpunt uit met de Behaag … Natuurlijk-actie. Natuurpunt wil hiermee het aanplanten van streekeigen hagen bevorderen. Dertien Natuurpuntafdelingen, waaronder afdeling Land van Reyen, werken mee aan deze actie. Zo richten ze zich tot de bevolking van wel dertig gemeenten in de provincie Antwerpen.

Het succes van de opeenvolgende campagnes heeft ongetwijfeld te maken met de vlotte samenwerking tussen de medewerkers van de natuurvereniging, gemeentelijke groendiensten, milieudiensten en milieu-adviesraden in de Natuurpuntwerkgroep Behaag … Natuurlijk.

En dankzij de inzet van Luc Smets en Erik De Keersmaeker, die hiervoor eenNatuurpunt Award in de wacht sleepten als blijk voor hun straffe 20-jarige werking voor Behaag … Natuurlijk. Proficiat !

Evenals vorig jaar, worden ook kleine bijenhotels aangeboden aan 20 euro/stuk. Wie er dit jaar eentje in de tuin had staan, weet dat het succes had bij solitaire bijen. Op het gemeentehuis kan je bestelformulieren bekomen.

Voor meer info www.landvanreyen.eu .