Oelegem – Hove Sport   1-2

Na een 0 op 9 moest het 1ste elftal van Hove Sport op de 7de speeldag afzakken voor de moeilijke verplaatsing naar S.K. Oelegem. Na 2 scherpe trainingen en een collectieve toespraak moesten de neuzen terug in dezelfde richting. Op zaterdag deden de beloften het al … op zondag ook het 1ste elftal want het won met 1 – 2.

Een gewijzigde veldbezetting was niet de oorzaak van de overwinning maar wel een collectieve prestatie als ploeg ! SK Oelegem was in de 1ste helft het dichtst bij een doelpunt 2 keer op een hoekschop en 1 keer op een kans maar het was Hove Sport dat op een schitterende voorzet afwerkte, ruststand 0 – 1.

Huldiging Hove Sport

In de 2de helft had Hove Sport de wedstrijd volledig onder controle, Oelegem probeerde maar Hove zette een ijzersterk blok. In de 70ste minuut ging de bal plots op de stip … de Hovese doelman pakte de strafschop. 5 minuten later verdween de bal op een schot toch in doel en stond het 1 – 1, maar in de 85ste minuut op een indraaiende vrije trap verdween de bal in doel. Ontlading op het veld, op de bank want Hove Sport pakte de broodnodige overwinning, een overwinning van het collectief en van de perfect uitgevoerde taken van de spelersgroep. Proficiat ! Volgende zondag 26 oktober ontvangt Hove Sport het technische sterke Turk Sport voor alweer een moeilijke thuiswedstrijd. Ga eens kijken aan de Lintsesteenweg !