In zijn 8ste wedstrijd van het seizoen verloor het 1ste elftal van Hove Sport wederom, ditmaal thuis met 1 – 2 van F.C. Turk Sport. In een bijzonder sportieve en hoogstaande wedstrijd werd alles in het slot beslist.

Training / Opwarming

de wedstrijd

Beide ploegen voetbalden aardig in de 1ste helft zonder echte doelkansen, maar er was een klasseflits van Mouatassim  van Turk Sport nodig om te wedstrijd open te breken in de 1ste helft vlak voor de rust.

In de 2de helft was Hove Sport zelfs nog beter dan de Turken en in de 78ste minuut kwam de verdiende gelijkmaker via De Haes. Erop en erover dachten Hove Sport dan,  maar in de 85ste minuut was het wederom een klasseflits van Mouatassim en identiek hetzelfde doelpunt als in de 1ste helft, eindstand 1 – 2.

Een zeer pijnlijke en onterechte nederlaag en de top 5 van het klassement schuift verder en verder weg ondanks het beste voetbal van dit seizoen bij Hove Sport . Hove Sport Trainer Bram Van Aelst kon zijn spelers niets verwijten maar was echt teleurgesteld over het resultaat want het geluk van in het begin van het seizoen is omgeslagen in tegenslagen. “Onze Younsters worden week na week beter met name de 18 jarige Bosmans en de 20 jarigen Uytdewilligen en Wydooghe.”

Hove Sport speelt wel goed, maar de afwerking ontbreekt vaak. Kansen worden zo gemist.
Volgende week zaterdagavond 1 november dan maar op het kunstgrasveld van V.C. Mortsel.  Daar wacht Hove Sport een nieuwe kans om 3 punten te pakken.