Infoavond rond gehoorschade (voor jongeren)

In het kader van het charter ‘Gezonde gemeente’ heeft er een infoavond rond gehoorschade bij jongeren plaats. Er wordt informatie gegeven over gehoorschade en gehoorbescherming en je krijgt de kans om een hoortest te laten afnemen. De infoavond vindt plaats op woensdag 12 november, van 20 tot 22 uur in het JOC/Tjok, P. van Ostaijenlaan 6.

 

Volgende vergaderingen Jeugdraad

Je bent welkom op de Jeugdraad.

Kom je graag op voor de jeugd ? Je bent altijd welkom op de Jeugdraad. De volgende vergaderingen zijn op maandag 3 november en maandag 1 december, om 20 uur in de lokalen van JAanimo, Paul van Ostaijenlaan 4 in Hove.

 

Toelage cursus (hoofd)animator

Als je een cursus hebt gevolgd om animator, hoofdanimator of instructeur in het jeugdwerk te worden, kan je hiervoor een toelage krijgen.

Omdat het gemeentebestuur het belangrijk vindt dat er geschoolde animators actief zijn bij de jeugdverenigingen en op het speelplein, wil het ook een bijdrage leveren. Hoe aanvragen ? Na het volgen van een cursus spring je even binnen of mail je naar de jeugddienst voor een aanvraagformulier. Je zorgt voor een bewijs van betaling en van aanwezigheid op de cursus en zij zorgen voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. Je krijgt het inschrijvingsgeld terugbetaald met een maximumbedrag van 80 EUR.

Hove Sport heeft een degelijke jeugdwerking

 

Voor meer informatie kan je terecht bij de jeugddienst Hove : Hanne Hernalsteen en Tom De Pooter.

Paul van Ostaijenlaan, 6 (naast sporthal) in Hove. tel. 03 / 454 38 97 – e-mail: jeugddienst@hove.be .

Openingsuren : maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur en woensdagnamiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

www.hove.be