13 jaar Tjok wordt gevierd met een Oldies Night, een avond waarop de ouders van de leden, de buren en alle inwoners van Hove worden uitgenodigd om mee feest te vieren.

 

Jeugdhuis Tjok bestaat dit jaar 13 jaar en dat mag gevierd worden. Op 10 mei kon de jeugd al genieten van een verjaardagsfeest voor en door jongeren in het JOC.

Traditiegetrouw gaat de verjaardag van het jeugdhuis hand in hand met een Oldies Night, een avond waarbij de ouders van de leden, buren en inwoners van Hove worden uitgenodigd om mee feest te vieren in het JOC. Dit jaar vindt het feest niet plaats aan de vooravond van de verjaardag van het jeugdhuis, maar wel in het najaar.

 

Tjok nodigt je op zaterdag 22 november graag uit voor een avondfeest met maaltijd, drank en dans. Voor de gelegenheid zal het JOC worden aangekleed in ware Belle Epoque-stijl. De avond gaat van start met een diner, bereid en geserveerd door de vrijwilligers van het jeugdhuis.

Inschrijven voor het diner kan je online via www.tjok.be/oldiesnight of met de inschrijfstrook op de folder.

Aarzel niet te lang om in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt. Voor 20 EUR kan je je voeten mee onder tafel schuiven.

Wil je graag gewoon komen dansen, dan mag je de deuren komen platwalsen vanaf 21 uur. Het aperitief wordt met de glimlach aangeboden en sOns ’n bOyz zorgt voor de muzikale ‘schwung’. Kom van deze prachtige avond genieten !

_ www.tjok.be/oldiesnight .

www.hove.be .