Identitair verzet

Op zondag 30 november 2014 organiseert de rechts Nationalistische Actie Groep Voorpost een colloquium rond “Identitair verzet in Europa”.

Over heel Europa winnen nationalistische organisaties aan populariteit, zowel in de verschillende parlementen als op straat wordt er gestreden voor het behoud van onze Westerse identiteit en waarden. Het protest tegen het bureaucratische Europese Unie-systeem, die volgens de nationalistische organisaties “de identiteit van de lidstaten wil vernietigen om zo één grote Europese eenheidsworst te creëren”, groeit gestaag.

Het open grenzen beleid met massale en ongecontroleerde immigratie van de EU zorgt ervoor dat veel identiteiten in Europa onder druk komen te staan. Terwijl Europa wordt bestormd door gelukzoekers uit heel de wereld, laat de EU alles maar begaan om zo hun multiculturele droom waar te maken, aldus de betrokken organisaties. De nationalistische actie groep Voorpost onderhoudt al jaren banden met verschillende nationalistische organisaties uit Europa. Zij vinden het nu de tijd om de vertegenwoordigers van die organisaties naar Vlaanderen te brengen voor een overleg. Het wordt volgens hen “tijd om de banden te versterken en het samen op te nemen tegen de EU !”

Gwenn ha Du (Bretoense nationale vlag)
Gwenn ha Du (Bretoense nationale vlag)

De sprekers komen uit :

– Catalonië : Enrique Ravello

– Bretagne : Padrig Montauzier van het tijdschrift ‘War Raok’

– Duitsland : Irmhild Bosdorf van het tijdschrift ‘Junge Freiheit’
– Zweden : Frederik Hagberg
– Kroatië : Tomislav Sunic

Verdere info op https://www.facebook.com/events/239906032880134/www.voorpost.org .

Waar gaat het evenement door ?

Hotel “De Basiliek”

Trooststraat, 22 (= Gemeenteplein)

2650     Edegem

Deuren open om 14.00u.