Vrijdag 5 december 2014

In december organiseert de sportdienst van Hove een bijscholing in samenwerking met Quality–Coaching om de sportclubs met een jeugdwerking te ondersteunen.

 

Heel wat trainers zijn vrijwilligers binnen de sportclubs en geven training omdat ze gepassioneerd zijn door hun eigen sport. Vaak gaan ze vanuit hun ervaring te werk en geven ze technisch goede trainingen. Maar er schuilen gevaren in het trainen van jeugdatleten. Het motorisch stelsel van jonge kinderen tot adolescenten verandert voortdurend. Voor jeugdtrainers is het dan ook belangrijk om rekening te houden met al deze veranderingen naar belastingen en bewegingen toe. In deze bijscholing zullen tips aan bod komen die direct bruikbaar zijn in alle sporten. De cursus mag door iedereen gevolgd worden met een gezonde interesse voor training en jeugdwerking.

 

Er zijn reeds heel wat problemen in de Hovese sporthal

Op vrijdag 5 december, van 19.30 tot 21.30 uur in het Sportpark (vergaderzaal eerste verdieping) in de Paul van Ostaijenlaan. Inschrijven kan via e-mail: sportdienst@hove.be. Inschrijvingsgeld : 15 EUR, over te maken op rekening BE64 0910 2102 2252. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 personen. Snel zijn is de boodschap. Meer info tel. 03 / 454 39 01.