Lustige Trappers steunen Bone4Kids

Tijdens Fietsen op rollen (8 november) overhandigde eregast Serge Pauwels een cheque van 1.250 EUR aan Bone4Kids. De totale opbrengst was 1.400 EUR. Het Bone4Kidsfonds werd opgericht om middelen te werven voor het onderzoek en de behandeling van niet-helende breuken (pseudoartrose) bij kinderen.

Deze aandoening is één van de moeilijkst behandelbare problemen binnen de orthopedische chirurgie.

Amputatie is vaak de enige uitweg. Het onderzoeksteam Prometheus van de KU Leuven zit in de laatste rechte lijn om een nieuwe therapie te ontwikkelen en het aantal chirurgische ingrepen drastisch te verminderen.

Onder de vleugels van het Universiteitsfonds van de KU Leuven bundelen wetenschappers en ouders de krachten om hiervoor het broodnodige geld in te zamelen. Een mooi initiatief van De Lustige Trappers !

degelijke ondersteuning
degelijke ondersteuning

 

Wintertrainingsritten

De winter is het ideale moment om aan de voorbereiding te beginnen naar volgend wielerseizoen toe; ook een perfect moment om kennis te maken met de club, omdat de winterritten open staan voor iedereen.

Zowel heren als dames en jeugd vanaf 15 jaar krijgen de kans om in groep de wielersport te ontdekken. De club verwelkomt je graag op één van de ritten. Ze vertrekken op zondagmorgen aan de ingang van de sporthal om 9.30 uur voor een rit van een 50 à 70 kilometer en zijn terug rond 12 uur. Het motto luidt “Samen uit, samen thuis”. Deze ritten gaan door tot eind februari. Uiteraard moet het weer ook wat meewillen. Meer info bij Ludo Beerlandt, tel. 0476 / 64 27 24 en Freddy Smet, tel. 0477 / 43 57 70. – www.wtcdelustigetrappers.bewww.facebook.com/wtcdelustigetrappersvzw .