Beste,

2015 is gestart. Om 2014 goed af te sluiten, nodigen wij u, uw familie en vrienden uit om dit samen met ons te vieren.

Nieuwjaarsborrel zaterdag 17 januari vanaf  20.00uur (Feestzaal ‘Ons Huis’).

Drie Eikenstraat, 65 in 2650 Edegem

Korte terugblik : 

democratiEdegem : Naast verschillende acties hebben we 5 keer deelgenomen aan de vraag van de burger tijdens de gemeenteraden. Met succes ! De onrechtmatige vergoeding aan de voorzitters van de commissies zijn gestopt en het teveel betaalde is teruggestort. Op onze vraag heeft onze gemeente deelgenomen aan de actie tegen de opwarming van de aarde (Earth hour), is er een onderzoek gestart om na te gaan of het Antwerps initiatief Velo ook naar Edegem kan komen, worden de GAS reglementering en de werking van het eco-park herbekeken.

Aktief Edegem : Het afgelopen jaar hebben we weer geslaagde activiteiten gehad. Na de start met onze Nieuwjaarsborrel hadden we met Earth Hour een hele gezellige kaas en wijnavond. De wandelzoektocht was weer een groot succes. Met onze spetterende quiz hadden we meer aanvragen dan plaats. Op dit moment is de quiz voor 2015 al bijna volgeboekt. Ook al ontbrak de sneeuw, onze kerstmarkt is weer goed bezocht.

Aktieve senioren : Met onze nieuwste groep hebben we vele troeven in handen. De kaartavonden beginnen stilletjes aan bekend te worden. Meer kaarters zijn nog altijd welkom. Doordat we geen algemeen klassement hebben kan iedereen komen wanneer het past. Vergis u niet ! Iedereen is welkom, ongeacht zijn of haar leeftijd.

De toekomst : De fundamenten zijn gelegd. Dankzij onze leden kunnen we verder werken. Omdat onze leden het belangrijkste zijn binnen democratiEdegem, hopen wij dat u niet enkel aanwezig zal zijn op onze Nieuwjaarsborrel, hopelijk kunnen we u ook overhalen om lid te worden. Wij hebben uw steun hard nodig ! Wacht daarom niet langer en wordt nu lid !

Hoofdlid – €10 bijlid – € 5 te storten op reknr. : BE 12 0688 9443 3892

Graag met vermelding van uw mail adres of telefoonnummer.

Met de allerbeste wensen voor 2015 en hopelijk tot op de nieuwjaarsborrel !

Namens het bestuur van democratiEdegem.

Correspondentie adres : democratiEdegem – Mortselstraat 19 – 2650 Edegem – Tel. : 0486 / 26.66.15.

André van Ekelenburg
André van Ekelenburg