Van 25 april tot 30 mei 2015 organiseert de gemeente Hove samen met de Bond Beter Leefmilieu, Gezinsbond en Unizo opnieuw de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’.

Met deze campagne wil het gemeentebestuur klanten van de handelszaken in Hove aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van het dorp.

belgerinkel naar de winkel

Klanten die te voet of met de fiets winkelen, worden door de handelaar beloond met een sticker met unieke code. Na registratie van deze code via www.belgerinkel.be maakt men binnen de 24 uur kans op een prijs. Deelnemers die het moeilijk hebben om via het internet te registreren, kunnen de stickers op een spaarkaart kleven en deze deponeren in de spaardozen in het gemeentehuis, de bibliotheek en het dienstencentrum. Deelnemers maken bovendien kans op de prijzenpot exclusief voorbehouden voor de inwoners van Hove.

De handelaars die deelnemen aan de campagne zijn : Apotheek Antverpia, Apotheek Borms, Bakkerij ’t Bieke, Bakkerij Elly, Bakkerij Waumans-Leemans, Bloemenatelier, Brandtfood, Hairequipe, Dagbladhandel Punt Komma, Drukkerij Ouderits, KBC Bank en Verzekering, Keurslager De Laet-Van Haver, Ld Finance, Lingerie Jabeau, Parfumerie en Schoonheidsinstituut Venus, RMC Michel Van Hauwe, Van Dijck en Vebex. Ook de gemeentelijke diensten, de bibliotheek en Dienstencentrum ‘Ten Hove’ ondersteunen de campagne.

www.hove.be