Op zaterdag 25 april opent de kleuterschool van ’t Groen Schooltje haar deuren.

Ben je op zoek naar een gezellig klasje in een heerlijk groene omgeving voor je peuter of kleuter ? Dan ben je van harte welkom tussen 10.30 en 12.30 uur. Je kan een kijkje nemen in de klassen en kennismaken met de juffen.

Ontdek zelf dat het streven naar een evenwicht tussen leren, denken, ontdekken, spelen, creëren, samenwerken, kunnen, doorzetten, voelen en ervaren zeker aanwezig is in ’t Groen Schooltje. Ook benieuwd ? Kom zeker eens kijken. Je bent van harte welkom in ’t Groen Schooltje, Mortselsesteenweg 54 of Boechoutsesteenweg 31 Hove, tel. 03 / 455 48 06. – www.tgroenschooltje.be .

’t Groen Schooltje Hove

Sponsortocht voor Wereldwaterdag

De kleuters van de derde kleuterklas van ’t Groen Schooltje gingen op stap voor het goede doel.

Naar aanleiding van Wereldwaterdag stapten ze op vrijdag 13 maart drie kilometer terwijl ze waterflessen droegen. De juf maakte de kinderen en hun ouders warm om geld in te zamelen met deze sponsortocht. De opbrengst werd gebruikt om een waterpomp aan te kopen. De kleuters waren enorm fier op hun prestatie, want nu heeft een heel dorp in Afrika toegang tot drinkwater. Fantastisch werk van de kinderen !

water in wadi

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.