Stad Mortsel werkt al jarenlang hard om het groene FORT 4 open te stellen voor alle Mortselaars. Deze zomer zijn we er meer dan ooit van overtuigd dat iedereen zijn weg naar ons fort zal vinden, want de evenementenshelter waar stad Mortsel de voorbije maanden aan bouwde is nu effectief af én klaar voor gebruik. De eerste activiteiten volgen eind deze maand al : met onder meer de opening van de zomerbar op donderdag 30 april.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
laat het smaken !

Fort 4 Mortsel

De shelter in FORT 4

Het Mortselse fort aantrekkelijker maken voor evenementen en tegelijkertijd het fort nóg groener maken, dat was de dubbele doelstelling van de evenementenshelter en de opdracht waarmee de Mortselse stadsarchitecten aan de slag gingen. De shelter is nu helemaal klaar om een onderdak te bieden aan zomer- en winterbar, een nieuwjaarsdrink, (rommel)markten, FortBom, kleinschalige feestjes, … en op die manier FORT 4 beter te ontsluiten voor het publiek.

 

Stad Mortsel nodigt u vriendelijk uit op de plechtige opening van de shelter op 30 april om 19.00 uur.

De plechtige opening van de shelter zal vlak voor de openingsavond van de zomerbar in de shelter plaatsvinden. Twee vliegen in één zomerse klap !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto’s : (C) Reporters.

 Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand