Bloemschikken

Samen bloemschikken, niets fijner dan dat. Het kan in het dienstencentrum op vrijdag 8 mei om 14 uur.

Begeleiding : Barbara. Inschrijven verplicht ten laatste op 4 mei in Dienstencentrum Ten Hove, tel. 03 / 454 08 37 of e-mail : dienstencentrum@ocmwhove.be . Het materiaal wordt er ter beschikking gesteld. Zelf meebrengen : scherp mesje en snoeischaar. Wat je verder nog nodig hebt, verneem je wanneer je het voorschot van 10 EUR komt betalen. Afhankelijk van de dagprijs van de bloemen zal er de dag zelf worden afgerekend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Film in Ten Hove

‘The Way’ (2010) is een film van Emilio Estevez. De hoofdrollen worden vertolkt door Martin Sheen, Deborah Kara Unger, Yorick van Wageningen, James Nesbitt en Emilio Estevez zelf. Daniel is de zoon van de Amerikaanse dokter Tom. Hij is een fervent wandelaar en legt de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela af. Tijdens de tocht wordt Daniel echter het slachtoffer van een storm en komt hij om het leven. Tom heeft nooit begrepen waarom zijn zoon die tocht wou afleggen. Op zoek naar antwoorden en het lichaam van zijn zoon trekt Tom naar Saint-Jean-Pied-de-Port, waar hij aan dezelfde pelgrimsroute begint. Onderweg wordt hij onderworpen aan de gevaren van een lange wandeltocht, maar ontmoet hij ook enkele lotgenoten. Alle filmliefhebbers zijn welkom op donderdag 28 mei 2015, om 14.00 uur (zaal open om 13.30 u.).

De toegang is gratis. Na de film kan je nog gezellig nakaarten. Graag een seintje als je komt. Meer informatie in Dienstencentrum ‘Ten Hove’, tel. 03 / 454 08 37 of email :

dienstencentrum@ocmwhove.be .

 

Op stap met Rubens

Dienstencentrum ‘Ten Hove’ organiseert de begeleide wandeling ‘Op stap met Rubens’. In deze wandeling volgen zij op woensdag 13 mei het spoor van Rubens, langs de Hoogstraat, de omgeving van Sint-Andries, het Rubenshuis en de Sint-Jacobskerk. Start om 14.00 uur op de Groenplaats, naast het standbeeld van Rubens. De wandeling is ongeveer 2 kilometer lang, aan een rustig tempo en met veel rustmomenten. Kostprijs: 5 EUR, te betalen bij inschrijving. Inschrijven verplicht vóór 11 mei in het dienstencentrum.

www.facebook.com/dc.ten.hove .

 

Foto’s : (C) Reporters.