Bart De Wever en zijn partij haalden 26.397 euro op voor Sterre in de 10 miles van Antwerpen

Burgemeester Bart De Wever liep samen met een 60-tal partijgenoten ten voordele van het Deurnese meisje Sterre. Het meisje van 1,5 jaar werd eind vorig jaar in een supermarkt in Deurne in het oog gestoken met een schroevendraaier. De benefiet leverde de mooie som van 26.397 euro op voor de kleine Sterre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bart De Wever doet aan sociale werken

De vrienden van Sterre organiseren nu zondag 3 mei a.s. een benefietdag voor de kleine Sterre en haar ouders. Ook wij van Radio Frekwent zullen zeker aanwezig zijn en roepen al onze luisteraars op om hetzelfde te doen. Het personeel van Geodis-Wilson en Delhaize Bosuil organiseren op 3 mei een kinderspeeldag ten voordele van Sterre, het meisje dat op 8 december 2014 met een schroevendraaier in het oog werd gestoken. De gruwelijke aanval op Sterre heeft het personeel van Geodis-Wilson, de werkgever van de moeder van Sterre, sterk aangegrepen. We willen een statement maken tegen zinloos geweld klinkt het daar. En omdat Sterre en haar familie geconfronteerd worden met hoge medische en juridische kosten, hebben we besloten om geld in te zamelen voor het steunfonds “De Vrienden van Sterre”. Op zondag 3 mei organiseren we een grote kinderspeeldag op onze parking aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Er zijn springkastelen, trikes, een verrassingsact, optredens van o.a. De Pink Cadillacs en Dj. Harry en animatie. Eten en drank worden tegen democratische prijzen aangeboden. Een toegangskaart voor het kinderparadijs kost 5 euro. Dat is meteen ook de prijs van een steunkaart. Bij Geodis-Wilson werken 140 mensen. Die zijn allemaal gemobiliseerd. We verwachten een duizendtal vrienden, familieleden, kennissen, buren en sympathisanten.

Alles gaat door op zondag a.s. 3 mei 2015 op de Bisschoppenhoflaan 645 in 2100 Deurne tussen 12.00 en 18.00u. Meer info op onze facebookpagina of de facebookpagina Benefiet Vrienden van Sterre.

 

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s : (C) Gazet van Hove.