BOECHOUT

Sinds mensenheugenis wordt er kermis gevierd in de wijk Boshoek in Boechout, ergens begin jaren vijftig werd er een “verklede koers” bij gehaald. Maar zelfs dat was niet genoeg – het werd uiteindelijk een stoet : de Narrenstoet. Sinds 1977 heeft de Narrenklub vzw de organisatie van de stoet en de kermis op zich genomen. Naar aanleiding van de 50 ste uitgave organiseert de Narrenklub vzw extra activiteiten in en om de feesttent op het pleintje in de Boshoek. Deze zijn gericht naar die mensen die van leute en plezier houden. Men zet in op een grotere stoet door bijvoorbeeld de reuzen van Hove en Lier aan te trekken. Daarnaast trekt men extra groepen en straattheateracts aan om de stoet nog aantrekkelijker te maken.

Op het programma van vrijdag 12 juni : Boshoek restaurant met vooraf inschrijving.

Op Zaterdag 13 juni : Boshoek Rock festival vanaf 21.00u. met  Rusty Spoon – Plug It In – Steam en FeSteyn en huldiging Miss Boshoek – inkom gratis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op zondag 14 juni de 50e Narrenstoet met talrijke nevenattracties zoals  Struisvogelpik,  kermiskramen, springkastelen, kindergrime en  houthakkersdemonstratie … Doorlopend show en muziek aan de feesttent en om 18.00u. : Travestie show : The New Generation. Ook hier is de toegang gratis.

Meer informatie vindt U op  www.narrenklub.be .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s : © Gazet van Hove.