De Spaanse voetbalclub Real Madrid organiseert deze zomer op vijf Belgische locaties een trainingsweek voor talentvolle jonge voetballers. Eén van die voetbalkampen vindt plaats op de terreinen van Olvac in Edegem.  Vorige zomer organiseerde de Italiaanse voetbalclub AC Milan al trainingsstages in Schelle en Kontich, en deze zomer zakt ook de Spaanse vice-kampioen Real Madrid af naar de Antwerpse zuidrand.

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 organiseren de Madrilenen een trainingsweek voor talentrijke jonge voetballers op de terreinen van de Edegemse voetbalclub Olvac. Negentig jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar worden op de sportsite van Mariënborgh vijf dagen lang getraind door gereputeerde jeugdtrainers.

“De Real Madrid Foundation Clinics kan je omschrijven als de voetbalschool van de Koninklijke in het buitenland. Ze is actief in meer dan 60 landen, en kende vorig jaar heel wat succes in Duitsland. Daarom besloten we dit jaar ook af te zakken naar België en Nederland.”

 

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse zuidrand

Foto’s © Reporters.