HOVE

Gisteren werd in het mooie en groene park al voor de 5e keer de piknick in het park georganiseerd door de cultuurdienst van Hove, het Koninklijk Harmonieorkest van Hove, Brandfood en Ardent. Iets minder volk dan voorgaande jaren lieten we ons vertellen, maar het mindere weer in de voormiddag en de Reuzen in Antwerpen city zullen hier wel toe bijgedragen hebben.

Toch waren er ongeveer 150 voorinschrijvingen, telden we zelf meer dan 200 aanwezigen en konden we ook zien dat heel wat Hovenaars hun hart op de goede plaats hebben zitten. Want dit alles ging door ten voordelen van een aantal goede en sociale doelen in het buitenland waar kinderen steeds centraal staan. Overal op de picknickweide kregen we te horen dat het eten erg lekker was en dat de mensen van Brandfood er weer hun werk van gemaakt hadden. En meer nog, waar het kon gebruikten ze verse, gezonde en fairtraide produkten. U weet waar naartoe om lekker eten in huis te halen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ook het Koninklijke Harmonieorkest St Laureys uit Hove toonde gisteren alweer een erg knap staaltje van schitterende muziek en een indrukwekkende vertolking tentoon achter het gemeentehuis in onze gemeente Hove. Degene die liever naar de reuzen in Antwerpen gingen kijken of thuisbleven uit schrik voor het weer hebben een gezellige en smakelijke picknick in het Hovense park gemist. Gelukkig krijgen ze de komende jaren nog een kans daartoe. Echt de moeite waard.

Wij van Radio Frekwent waren er wel en onze interviews hoor je zaterdag as in inforadio. Ons verslag en foto’s vindt je nu al terug op onze facebookpagina.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (C) Gazet van Hove.