Het internationale wielerpeloton van het ICF verzamelt op zondag 2 augustus 2015 weerom in Aartselaar.

Dé zomeractiviteit in deze gemeente waarbij renners draaien en keren in de straten en over pleinen. Uiteraard willen ze straks opnieuw voor een kwalitatief hoogstaande organisatie kunnen zorgen. Geniet mee van het laaiend enthousiasme en de unieke ambiance op en rond het Laar. Laat u onderdompelen in een volkse feestroes door samen te genieten van muziek, dans & koers. Het begint eigenlijk al op Vrijdag 31 juli 2015 met een Familiequiz : algemene kennis. 20 € inschrijving per ploeg van max. 6 personen inschrijven kan via vanputchristine@gmail.com of 0478 / 527607 locatie : C.C. ‘t Aambeeld, della Faillelaan 34, 2630 Aartselaar Deuren open 19:30u –  Start : 20:00u.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
zelfs ex-burgemeesters kunnen een afstandje fietsen …

Het WK op zondag 2 augustus  word georganiseerd door de vzw Memorial Stanny Verlooy en V.W.V. en begint al om 9u.  Er is randanimatie voorzien op het Laar in Aartselaar met verschillende drank- en eettenten.

Plaatselijke verenigingen en muziekgroepen zorgen voor animatie vanaf 14u.

Het WK wordt afgesloten met een spetterende openlucht dans- en muziekshow vanaf 18:30u. De opbrengst die we met de Memorial inzamelen, schenken we telkens aan een goed doel. Dit jaar is onze keuze, net als de voorbije drie jaar, gevallen op de vzw Think out of the box, een huisvestingsproject voor jongeren met een beperking in Schilde.”. Meer informatie bij Staf Van Mensel op  0468 / 124 169 of email: info@memorialstannyverlooy.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (C) Gazet van Hove.