Ben je tussen 12 en 19 jaar oud, krijg je GON-begeleiding of volg je onderwijs in het buitengewoon onderwijs ? Wil je de zomervakantie een knallend einde geven ? Dan ben je van 17 tot en met 21 augustus e.k. van harte welkom op Ritmica ! Ze plannen een week vol leuke activiteiten zodat jij de zomervakantie spetterend kan afsluiten ! De zomervakantie : een geweldige tijd van ontspanning, reizen, op kamp gaan, met vrienden op stap gaan, gamen en zoveel meer ! Naar het einde van de vakantie toe durft de verveling echter wel eens toe te slaan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kasteelstraat 28

Daarnaast is het voor jongeren met een beperking en hun ouders niet altijd eenvoudig om een gepast vrije tijdsaanbod en opvang te vinden. Om hierop een antwoord te bieden organiseert Ritmica deze zomer van 17 tot en met 21 augustus een week vol avontuur en ontspanning ! Om er een onvergetelijke week van te maken doen ze beroep op de jarenlange ervaring en expertise van het Leef- en Trainingscentrum Ritmica.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ritmica vindt je aan de Kasteelstraat 28 in 2540 Hove. Kostprijs is 75 euro en meer info vindt je op  socialedienst@ritmica.be of  www.rthritmica.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (C) Gazet van Hove.