65-plussers reizen nog tot en met 31 augustus gratis met De Lijn. Vanaf 1 september 2015 hebben ze een betalend vervoerbewijs nodig.

p1050041

 

Ben je 65+ ? Dan kan je genieten van een voordelig Omnipas 65+ abonnement. Voor 50 EUR reis je een jaar lang onbeperkt met alle reguliere bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen. En je hoeft er zelfs je deur niet voor uit te komen als je al een MOBIB-kaart hebt. Je krijgt dan van De Lijn automatisch een brief, vergezeld van een overschrijvingsformulier. Schrijf het bedrag over en je bent klaar ! Vergeet de gestructureerde mededeling niet als je aan homebanking doet.

Na de ontvangst van de betaling plaatst De Lijn automatisch je Omnipas 65+ op je huidige MOBIB-kaart. De MOBIB-kaart is immers geen vervoerbewijs op zich. Je kan ze het best vergelijken met een bankkaart. Die kan je ook alleen gebruiken als er geld op je rekening staat.

De lijn_1

De Omnipas 65+ wordt geactiveerd zodra je de MOBIBkaart gebruikt na 1 september. Zo eenvoudig is het om makkelijk en voordelig te blijven reizen.

65-plussers die nog geen MOBIB-kaart hebben, kunnen terecht in de Lijnwinkels voor een aanvraagformulier. Het is ook online te vinden via https://www.delijn.be/nl/vervoerbewijzen/mobib-kaart/mobib-65plus.html .

Nog vragen ? Surf naar delijn.be/tarieven of bel gerust naar De Lijn Info op het nummer 070 / 22 02 00 (0,30 EUR per minuut).

Geld 100 dollar

www.delijn.bewww.hove.be

Foto’s © Reporters.