HOVE

De lokale radio Frekent uit Hove trekt dit weekend met bijna 1.100 prijzen naar de zomerendfeesten in Hove voor hun ondertussen bekende Rad van Frekwent bij Immo Casco op het St Laureysplein 18 in Hove, met uiteraard onze grote dank naar onze sponsers toe.

Bij de stand van Immo Casco  kan je ook terecht voor de antwoorden af te geven van de Radio en Letterenbus die ingericht werd in samenwerking met de dorpskrant “De Hovenaar” en lokale Radio Frekwent ter gelegenheid van de Hovese zomerendfeesten.  Vorig jaar waren Karen Damen en Isabelle A nog te gast bij Radio Frekwent op de zomerendfeesten en dit jaar trekt de locale radio de kaart van lokaal talent. Want ook in onze regio wonen muziek mensen die het verdienen een duwtje in de goede richting te krijgen.

affiche zomerend 2015

Op vrijdagavond gaan we van start om 20.30u met de band Tegen Beter Weten In : Een licht gestoord doch zindelijk akoestisch duo uit Boechout en Edegem die volgende maand in het voorprogramma staan van Raymond van het Groenewoud in Edegem.

Op zaterdag krijgen we om 18.00u.  het bezoek van Josie. Een singer-Songwritster uit onze eigen gemeente  Hove.

Om 19.00u. komen de mensen van Second Son Sam uit de gemeente Lint langs.

Om 20.00u. is het dan de beurt aan Evi Goffin die je nog kent als zangeres van de populaire groep Lasgo tussen 2001 en 2008. Evi was ook even in beeld bij Fiocco en 2 Fabiola. In 2013 stapte ze in de groep De Grietjes en sinds kort heeft ze een nieuwe single uit met als titel ‘Kus me’.

Al deze groepen komen naar de stand van Radio Frekwent en Immo Casco voor een interview dat je ook live kan volgen op de lokale radio via 105.1 FM.

zomerendfeesten

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters.