HOVE

Laat je conditie testen en verbeter ze in negen weken.

Benieuwd hoe het gesteld is met jouw conditie ? Het FIT-team van de provincie Antwerpen komt in het najaar langs in Hove. Dit team van specialisten brengt aan de hand van twee verschillende testen je conditie in beeld. Gedurende de eerste testdag op dinsdag 6 oktober (van 9.00 tot 16.00 uur) wordt het huidige conditiepeil onderzocht. Op het einde van de testsessie krijg je een aangepast en persoonlijk trainingsschema dat aanzet tot het verbeteren van de conditie/uithoudingsvermogen. Na negen weken (op dinsdag 8 december 2015) vindt er een identieke test plaats en krijg je de resultaten te zien van de trainingsarbeid.

Er zijn reeds heel wat problemen in de Hovese sporthal

Er is keuze uit verschillende sporten (lopen, fietsen, zwemmen, wandelen,…) om het trainingsprogramma af te werken. Na de negen weken hoeft dit trainingsschema uiteraard niet te stoppen : het uiteindelijke doel is dat je de touwtjes in eigen handen neemt en zelfstandig blijft sporten. Laat je overtuigen en inspireren door de bewegingsadviseurs van het FIT-team, na negen weken training zal je merken dat er een heleboel is veranderd !

P1030067

 

Locatie : de danszaal van het Sportpark Hove (eerste verdieping). Kostprijs : 10 EUR. Mogelijkheid tot omkleden en douchen. Meebrengen : sportieve kledij, eventueel douchegerief. Inschrijvingen : mail je gegevens (naam, voornaam, adres, geboortedatum en uur van voorkeur : 4 personen per halfuur, niet tussen 12.30 en 13.30 uur) door naar sportdienst@hove.be. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld gestort is op rekening BE64 0910 2102 2252. Meer info bij de sportdienst, e-mail : sportdienst@hove.be of tel. 03 / 454 39 01.

www.hove.be

 

Foto’s © Reporters.