‘De Zuidrand, Dat Smaakt!’ pakt weer uit met de Strekenmand. Na het grote succes van vorig jaar kan je ook deze keer weer iemand blij maken met een mand vol heerlijke streekproducten.

De mand kreeg een nieuwe look en je krijgt er gratis een toeristische gids van de Zuidrand bij. Vanaf nu kan je terecht bij maar liefst vier verkooppunten. Het ideale cadeau vind je bij Brandtfood, Sint-Laureysplein 5 in Hove, Bakkerij Sint-Rita, Pierstraat 22 in Kontich, Drankenhandel Vets, Schanslaan 130 in Borsbeek en Hoevewinkel Jamico, Adriaan Sanderlei 138 in Aartselaar.

Naast het grote aanbod van vorig jaar vind je ook een aantal nieuwe producten in de mand: advocaat van de Trommelhoeve en confituur van vzw ’t Karwei uit Boechout. Het aanbod aan streekproducten verschilt van winkel tot winkel. Bij drankenhandel Vets kan je vooral biermanden laten samenstellen. Bij hoevewinkel Jamico in Aartselaar kan je zelfs een aantal verse groenten in de mand steken. Je kan een vooraf samengestelde mand aankopen of zelf iets leuks samenstellen.

P1000193

Quote van Marjan Nauwelaert, projectcoördinator : “De gemeenten Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich en Lint werken samen om toerisme en recreatie in de Zuidrand te bevorderen. Met het project ‘De Zuidrand, Dat Smaakt!’ zetten we graag al onze bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes en streeklekkers in de kijker.”

 

Wil je meer weten over het toeristische project van de Zuidrand ? Volg het mee op www.facebook.com/ZuidrandDatSmaakt.

 

Foto’s © Gazet van Hove.