Recent sloot de bestaande groep Soltero zich aan bij vtbKultuur. De afdeling nodigt vrijgezellen uit om samen op stap te gaan en cultuur te proeven.

SOLTERO is een vereniging voor vrijgezellen (zowel mannen als vrouwen) die zich hoofdzakelijk richt naar 30’ers, maar iedereen is welkom.

We hebben tot doel jonge mensen uit heel Vlaanderen bij elkaar te brengen om samen leuke dingen te doen, interessante plaatsen te bezoeken en elkaar in een ongedwongen sfeer (beter) te leren kennen.

Drempelvrees is niet nodig. Nieuwe mensen worden steeds vlot in de groep opgenomen.

Begint er links of rechts een vlindertje te fladderen, dan is dat mooi meegenomen maar SOLTERO is geenszins een dating-organisatie. Het lidgeld is vrij democratisch.

Bloembakken voor De Markgraaf

Toekomstige activiteiten 2015 :

Wandeling Averbode – Gerhagen

2015-11-28

We gaan onze beentjes nog eens flink strekken! Deze keer in Averbode en omgeving aan de hand van het wandelnetwerk De Merode.

Buikskevol genieten van een levend schouwspel

2015-12-12

We gaan genieten van een heerlijk dineetje ineen gezellige taverne/restaurant ergens ten lande, waarna we een mooi stukske van een bekende theater of musical zullen meepikken.

“Scalige” Kerstdagen!

2015-12-27

We gaan naar een kerstconcert van Scala in Temse ! De Kolacny brothers en hun dames verwachten ons !

Soiree Bourree

2015-12-31

We nodigen jullie allen uit op een schitterend feest met diner en fuif in verschillende danszalen met muziek/optredens. Voor ieder wat wils dus, met o.a. boombal (= optredens van folkbands uit o.a. België, Frankrijk, Nederland) en dansbare muziek (alle mogelijke genres).

www.soltero.be .

VTBKultuur

Foto’s © Reporters.